TENTANG SISTEM MLM

Uwon Technology Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pembangunan perisian yang diperbadankan di Malaysia. Kami menyediakan penyelesaian perisian khas yang inovatif meliputi semua industri dan perniagaan. Ditubuhkan pada tahun 2008 sebagai syarikat perisian dan kami telah memperoleh kepercayaan dari pelanggan kami dari Malaysia, Singapura, Indonesia dan Thailand. Kami mempunyai pasukan jurutera yang mahir dan berdedikasi untuk membawa teknologi terkini untuk semua perisian kami. Uwon Technology membina reputasi secara berterusan untuk kejayaan pelanggan. Misi kami adalah mudah iaitu menguruskan perniagaan dengan sempurna. Kami menjanjikan fleksibiliti dan persefahaman untuk memastikan bahawa pelanggan-pelanggan kami mencapai apa yang dikehendaki dengan kos yang efektif dan penyelesaian yang inovatif. Sebagai syarikat perisian mlm sistem, kami ada pelbagai mlm sistem dari

unilvel mlm sistem, binary mlm sistem and matrix mlm sistem

Kelebihan Menggunakan Perisian Sistem MLM


Masa adalah wang. Sistem MLM membantu anda untuk mencapai kejayaan pada kelajuan lebih cepat. Mengurangkan masa bagi pemprosesan pengiraan.

Memantau aktiviti-aktiviti pasukan pemasaran anda, alat perniagaan yang berkesan, memastikan perniagaan berada di landasan yang betul. Sementara itu ejen boleh menguruskan akaun jurujual dan merekrut orang bawahan.

Untuk MLM sistem dalam talian yang lengkap, perniagaan anda boleh didapati oleh sesiapa sahaja, 24/7 akses ke seluruh dunia. Anda akan sentiasa mendapat ciri-ciri terkini yang telah dikemaskini sebelum mana-mana pesaing lain.

Menyesuaikan sistem MLM untuk memenuhi keperluan sifat perniagaan anda. Menyediakan penyelesaian yang sangat disesuaikan dan terbaik untuk pelanggan kami di platform yang berbeza.

Data syarikat sentiasa dalam keadaan selamat dan disahkan dengan keselamatan.

Mengurangkan kos pembangunan sebanyak lebih daripada 50%. Perisian MLM kami adalah mudah, boleh dipercayai dan senang beroperasi. Sokongan IT kami akan berunding dan melatih.

PAKEJ PERISIAN MLM SISTEM

HUBUNGI KAMI UNTUK DEMO SISTEM MLM PERCUMA12B, Jalan PS 9/2,
Prima Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor Malaysia

info@uwontech.com

603-6120 3536 / 6012-6287628 Contact For MLM Software

Isnin - Jumaat ( 9 am - 6 pm )

www.malaysia-mlm-software.com